Nejprodávanější
Doporučujeme
KNIHY STAŽENÉ Z KNIHKUPECTVÍ. JEDNÁ SE O KNIHY CO BYLY VYSTAVENÉ NA PRODEJNĚ, VĚTŠINA Z NICH JE JAKO NOVÁ.
Úvodní stránka > Odborná literatura > Vaření, kuchařky, nápoje, diety > Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

Cena:199,- Kč
Akční nabídka
Původní cena:349,- Kč
Ušetříte:43% (150,- Kč)
Autor: Martin Jiskra
Množství skladem: 1
Dostupnost: Skladem, žádné externí sklady!!
Množství: ks
Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Martin Jiskra

Nakladatel: Ikar
Počet stran: 176
Vazba: Vázaný
Formát, hmotnost: 215 × 305 mm, 970 g
Rok a měsíc vydání: 2011/11
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
Novinkovač
Zadejte svou adresu pro odebírání informací o novinkách a slevách.
Nahoru Tisknout
 © 2014